Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΒΒΙΔΗ 59-50 ΤΑ ΜΕΘΑΝΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Με τον Δημήτρη Σαββιδη να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο παρκέ και να τελειώνει το ματς με 32 πόντους και 3 τρίποντα,τα Μεθανα δεν χρειαζόταν και πολλά περισσότερα για να κερδίσουν τον Ποσειδωνα Λουτρακιου του Γιαννη Χρυσανθακόπουλου με 59-50 για την 16 αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΚΣκληρές άμυνες, κακές επιθετικές επιλογές και μάχη στήθος με στήθος ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου η λήξη της οποίας βρήκε το Λουτρακι να προηγείται με 30-31.Με ένα σερί 0-9 οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστα με 30-40 και στην συνεχεια ακολούθησε το «ξέσπασμα» των Μεθανων,Οι παίκτες του Μανωλη Ιμπραημακη περιόρισαν στο έπακρο τους αντιπάλους τους ο Δημητρης Σαββιδης συνέχισε να βλέπει το καλάθι σα βαρέλι και οι γηπεδούχοι με ένα επί μέρους σκορ 20-4 βρέθηκαν στο +6 (50-44 στο 36')Απο το Λουτρακι καλύτεροι οι Χρήστου(13) Βαρβητσιωτης(10) ενώ απο τα Μεθανα εκτός του Σαββιδη (32) Γκιωνης με 9π και 16ριμπ  Ιμπραημακης 7π 5ας και 9 κλεψ και Καρκουλιας 9π 10ριμπ διακρίθηκαν.Πολυ καλη διαιτησία απο το δίδυμο Ζαρκος ,Κάραλης.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ





2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και για αυτή την νίκη !! Είστε μία δεμένη ομάδα (παίχτες-διοίκηση-προπονητές) και αυτό φαίνεται από τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα!
    Βέβαια θέλω να πω στον coach Ιμπραημάκη ότι με τέτοιον Σαββίδη (32 πόντους !!) η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε παίκτες και προπονητή για αυτή την νίκη με το Λουτράκι που είναι ομάδα με μεγάλη ιστορια.Όσοι είδαμε το ματς παρακολουθήσαμε πραγματικες μάχες σε άμυνα και επίθεση.Τρομερός Σαββίδης με 32 πόντους ώθησε τα Μέθανα στη νίκη.
    Συνεχίστε έτσι μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή